Över 80 personer kom till sockenträffen som Ölands Näringsliv anordnade på Marinan Bar & Kök i Byxelkrok.

Från kommunen kom Lisbeth Lennartsson, Lars Frick, Göran Borgö, Anders Nyholm och Anna-Sara Nilsson. Det var en väl förberedd agenda som tagits fram och mötet blev därför väl genomfört med en tydlig struktur och avvägd tidplan. Marinan Bar & Kök hade gjort goda mackor till fikat och tillställningen var allmänt trevlig. Här i Byxelkrok har genomförts flera projekt. Ulrik som är projektledare för servicepunktprojektet och bensinmacken berättade  om statusen just nu. Bensinmacken är på plats och servicepunkten är på gång.

Vår hamnkapten Kennet berättade om beläggningen under sommaren och lite om det framtida hamnbygget. Lisbeth Lennartsson passade också på att ge Kennet en eloge ”som en av Sveriges mest eftertraktade hamnkaptener”.

Uppe på tapeten var  parkeringsplatser, soptunnor och toaletter. Vi fick också höra att vi var en ort med framåtanda och utvecklingsmöjligheter.