Snart kommer Byxelkroksfoldern för 2018, men tills dess kan ni läsa förra årets folder. Lite nyheter blir det 2018 men en hel del är sig likt.

Här finns Byxelkroksfoldern 2017 att läsa
https://issuu.com/appeltoft/docs/byxelkroksfoldern2017

Fler sidor i år och mycket nytt. Här finns restauranger, småbåtshamnen med säsongsöppna sjöbodar, campingar, konstnärer, turistattraktioner mm mm. Visste du t ex att det finns mer än 12 restauranger/serveringar med allt från grill och pizza till medelhavsinspirerad mat här i lilla Byxelkrok.

Nu den 24:e öppnar Marinan Mat & Prat. Nypremiär kan man säga på den populära restaurangen hos Byxelkroks Marina Sea Resort. Här kommer det att serveras medelhavsinspirerad mat och kvällar med olika medelhavstema t ex Spansk afton. Restaurangen ligger precis vid havet och den stora uteserveringen har ett riktigt guldläge. Vill man inte äta så mycket kan man dricka en god kopp kaffe, kanske med något gott till, hos restaurangens café och bistro.

Valles har redan haft premiär på sin stora, fina hall fylld med varor. Här är öppet varje dag från kl 10:00.

Det kommer mer info Framsidan Byxelkroksfoldern 2017om utbudet i Byxelkrok efter hand.