Nu är det klart att förutom Robert Gustafsson kommer Mannish Boy, Jeanette Capocci, Mikael Riesebeck och Johan Petersson att underhålla oss den 24/7 när årets Snusk & Rockafton går av stapeln. Just nu pågår bygget av den nya scenen. Lite högre och lite större så att vi åskådare ska få en så bra upplevelse som möjligt. Petter´s (med restaurang i hamnen) kommer att ha servering med god mat och dryck. Byxelkroks festplats har kvar den gammaldags charmen  från förr och i de små bodarna säljs tröjor, Robert Gustafssons filmer mm. För den som bara vill ha en korv eller läsk finns även det att tillgå. Biljetter kommer att säljas fr o m den 26/4 via Oskarshamns onlineförsäljning, www.oskarshamn.se men även hos några återförsäljare här på Öland. Ytterligare information kommer inom kort.

Förra året var det fullsatt  så vänta inte med att köpa biljetter om ni inte vill missa en härlig, kul och fräck kväll i Byxelkrok!